logo-infa-techniek

ONS TEAM

Cesar

Monteur machines & panelen​

Cesar - Monteur machines & panelen

“Mijn motto? ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’. Ik sta bekend als een altijd vrolijk persoon die nooit klaagt, zoals mijn collega’s zeggen.

Sinds 2015 maak ik deel uit van dit prachtige bedrijf en werk ik samen met mijn collega’s aan een veelbelovende toekomst. Bij InFa Techniek voel ik me erg op mijn plek. Het is een geweldig bedrijf waar we gezamenlijk streven naar tevredenheid van de klant en het realiseren van hoogwaardige projecten.

Het is voor mij van groot belang om elkaar te ondersteunen en mijn collega’s weten dat ze altijd bij me terechtkunnen met vragen.”

Cesar---Monteur-machines-&-panelen-Infa-Techniek
Cesar---Monteur-machines-&-panelen

INFA TECHNIEK

Wil je ook onderdeel
worden van ons
hechte team?