logo-infa-techniek

Nevelinstallatie

AquaFog-Nevelinstallatie-1

PRODUCTEN - Nevelinstallatie

InFa Techniek levert al sinds 2007 hoge druk mistsystemen.

Deze hoge druk mistsystemen zijn in de loop van de jaren verder verfijnd en worden nu over de hele wereld ingezet om het klimaat rondom de plant te verbeteren. Door het verlagen van de kastemperatuur en het verhogen van de luchtvochtigheid heeft de plant minder last van stress, wat weer een positief effect heeft op de kwaliteit en de productie van het gewas.

InFa Techniek heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan, waardoor we in staat zijn om zeer degelijke mistinstallaties te bouwen. De installaties worden ingezet met een werkdruk van 80 tot 140 bar, onder barre omstandigheden en met een zeer intensief gebruik. De pomp units die onder deze omstandigheden zeer intensief worden gebruikt, hebben door hun lange standtijd bewezen dat ze hiertoe instaat zijn. 

Om een gelijkmatige en stabiele afgifte van de nozzle te verkrijgen, hebben we als eerste bedrijf een keramisch plaatje voor de nozzle ontwikkeld. Hierdoor is onze nozzle minder gevoelig voor slijtage en vervuiling.

De hoge druk pompunits draaien met een toerental van maximaal 700 RPM, waardoor de geluidsproductie en de slijtage van de onderdelen zeer minimaal is. Dit komt tot uiting in de lange stand tijd van de installaties.

Onze hoge druk pompunits zijn modulair opgebouwd waardoor we instaat zijn om zowel kleine glasoppervlaktes als zeer grote glasoppervlaktes te voorzien van een mistinstallatie.

AquaFog-Nevelinstallatie-2
AquaFog-Nevelinstallatie-3

Kenmerken van de nevelinstallatie:

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf.