logo-infa-techniek

ONS TEAM

Eric

Monteur machines & panelen​

Eric – Monteur machines & panelen Infa Techniek

InFa Techniek veteraan, dat is mijn tweede naam. Vanaf het begin ben ik betrokken bij InFa Techniek. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de montage van machines en panelen. Dankzij mijn uitgebreide ervaring ben ik nauw betrokken geweest bij alle ontwikkelingen en ken ik alle details van de systemen waarmee we bij InFa Techniek werken. Onlangs heeft het pand van InFa Techniek een renovatie ondergaan en blijft het bedrijf zich inzetten voor groei, zowel als team als organisatie

Binnen een paar jaar ga ik met pensioen, maar tot die tijd zal ik me blijven inzetten voor InFa Techniek. Elke dag zie ik als een nieuwe kans en ik vind het belangrijk om met enthousiasme naar mijn werk te gaan. Naast mijn montagewerk vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring te delen met mijn collega’s, vooral omdat ik binnenkort met pensioen ga.

Ik kijk met veel positiviteit naar de recente ontwikkelingen binnen InFa Techniek en ben benieuwd naar wat de toekomst ons gaat brengen.”

INFA TECHNIEK

Wil je ook onderdeel
worden van ons
hechte team?