logo-infa-techniek

Glastuinbouw Nederland

InFa Techniek is dé partner voor glastuinbouw Nederland en daar zijn we trots op. Glastuinbouw Nederland heeft aan ons een solide, betrouwbare partner die diverse installaties levert voor alle soorten en maten bedrijven. Dit varieert van waterbehandelingsapparatuur tot aan installaties om vloeibare meststoffen te verspreiden, doseren en monitoren. Daarnaast doen we dat alles op een persoonsgebonden manier. Dit betekent dat we altijd kijken wie we voor ons hebben, wat je van ons nodig hebt, hoe we dat het beste kunnen realiseren en nog veel meer. Allemaal om jou het beste van het beste te kunnen geven, dat verdient glastuinbouw Nederland!

Glastuinbouw Nederland

Neem meteen contact met ons op

Innovativiteit en meer in de glastuinbouw Nederland

Bij InFa Techniek staat innovatie centraal. We begrijpen dat de glastuinbouw voortdurend evolueert en dat succes afhankelijk is van het begrijpen en integreren van nieuwe technologieën en methoden. Daarom zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen voor de sector. Dit zie je onder meer terug in het brede scala aan toepassingen die we aanbieden, maar ook aan de expertise van onze medewerkers en de vele opdrachten die we voor tevreden klanten hebben mogen uitvoeren in de glastuinbouw Nederland.

Zo bieden we onder meer oplossingen aan die toezien op klimaatbeheersing. We ontwikkelen geavanceerde klimaatbeheersingssystemen om de groeiomstandigheden voor gewassen te optimaliseren. Daarnaast houden wij ons veel bezig met energiebesparende technologieën die tuinders helpen om efficiënter om te gaan met energie en kosten te besparen.

Dit wordt grotendeels uitgevoerd door gebruik te maken van uitgebreide data-analyse. Wij geloven in de kracht van data. Onze data-analyse tools helpen tuinders om geïnformeerde beslissingen te nemen en hun teelt te verbeteren. En nee, dit resulteert niet uitsluitend in meer winst of efficiëntie; duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. We streven naar milieuvriendelijke oplossingen en helpen tuinders om duurzamere bedrijfsvoering te omarmen.

AVAG en InFa Techniek

Bij InFa Techniek zijn we trots lid van AVAG. Dit is de branchevereniging voor tuinbouwtechniek in Nederland. Zo werken we niet alleen aan teeltverbetering binnen ons bedrijf en met onze klanten, maar doen we dit ook samen met AVAG! Bovendien zijn we een groot voorstander van het delen van kennis en ervaringen binnen de glastuinbouw Nederland. Deze samenwerking stelt ons in staat om de nieuwste ontwikkelingen en trends in de glastuinbouw te volgen en onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen. Daarnaast kun je er door ons lidmaatschap van op aan dat wij de beste oplossingen bieden in de glastuinbouw Nederland en dat wij een betrouwbare partner zijn.

Glastuinbouw Nederland

Contactgegevens

+31 416 372 859

info@infatechniek.nl

Kleiweg 26 5145 NB Waalwijk

Bereik InFa Techniek

Benieuwd naar wat wij met InFa Techniek kunnen betekenen voor glastuinbouw Nederland? We laten het graag aan je zien en vertellen er natuurlijk ook vol enthousiasme over. We plannen graag een afspraak met je in, maar beantwoorden uiteraard ook je vragen indien je die hebt. Je kunt ons bereiken door contact op te nemen via de contactgegevens die je op onze site vindt. Spreken we je snel? Dan vertellen wij je alles over onze rol in de glastuinbouw Nederland.

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf.