logo-infa-techniek

Automatisering glastuinbouw

InFa Techniek is dé specialist als het gaat om het vergemakkelijken van (glas)tuinbouw. Dit betekent dat wij er alles aan doen om jouw onderneming en de bedrijfsvoering daarbinnen efficiënter en beter te maken. Daarin is uiteraard een grote rol weggelegd voor automatisering van glastuinbouw. Onze automatisering van glastuinbouw zorgt ervoor dat jij en je personeel minder hoeven te doen, zodat je kunt focussen op hetgeen écht belangrijk voor je is.

Onze merken binnen de automatisering glastuinbouw

Binnen onze automatisering glastuinbouw werken we met een aantal merken waar wij een sterke voorkeur voor hebben. Hier werken wij al vele jaren mee samen en dat betekent dat wij korte lijnen en goede contacten met onze leveranciers hebben. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat je profiteert van scherpe prijzen, maar ook van betrouwbare apparatuur en goede garantie. We vertellen je graag wat meer over onze automatisering glastuinbouw; lees hieronder verder!

Neem meteen contact met ons op

Automatisering glastuinbouw

Hoogendoorn voor optimale efficiëntie

Hoogendoorn is een merk waar wij al zeer lang mee samenwerken. Dat is niet voor niets; zij staan bekend om hun geavanceerde klimaat- en procesautomatiseringssystemen. Zo kun je de omstandigheden in je kas heel goed in de gaten houden. CO2-concentraties, lichtniveaus, temperatuur, luchtvochtigheid; je ziet het allemaal. Dat stelt je in staat de groeiomstandigheden van je gewassen goed in beeld te krijgen, deze tegelijkertijd te optimaliseren indien nodig en natuurlijk enorm veel tijd besparen. InFa Techniek helpt je uiteraard graag met het implementeren van deze automatisering glastuinbouw. Bovendien zijn wij in staat alle systemen te onderhouden; ook dat scheelt je weer tijd!

Priva; de innovatie zelve

Priva staat in de wereld van automatisering glastuinbouw bekend als een wereldwijde leider voor oplossingen in de klimaatregeling en het automatiseren van processen. Je kunt je bedrijf bijvoorbeeld drastisch verduurzamen als je efficiënter omgaat met bepaalde resources. Priva systemen zorgen ervoor dat je hier inzicht in krijgt en alles in huis hebt om dat te verwezenlijken.

Ridder; automatisering op een innovatieve wijze

Eigenlijk zijn alle merken waar wij mee werken innovatief, maar dan nét allemaal op hun eigen wijze. Zo is Ridder de marktleider als het gaat om irrigatie, energiebeheer en klimaatbeheersing. Dit zorgt ervoor dat je de ideale groeiomstandigheden weet te behalen én tegelijkertijd kosten bespaart op bijvoorbeeld energie en water.

Hortmax; rendabel telen

Hortmax is het laatste merk waar wij mee werken als het gaat om automatisering van glastuinbouw. Hortmax is al vele jaren bezig met het optimaliseren van groeiomstandigheden en deze nauwkeurig monitoren. Dit doe je allemaal zelf heel gemakkelijk met je eigen Hortmax systeem. Je zult merken dat je een stuk efficiënter teelt, productiever bezig bent en dus je opbrengst enorm verhoogt. Wie wil dat nu niet?

Contactgegevens

+31 416 372 859

info@infatechniek.nl

Kleiweg 26 5145 NB Waalwijk

InFa Techniek voor alle automatisering glastuinbouw

Op zoek naar iemand die je helpt met automatisering glastuinbouw? InFa Techniek is jouw partner. Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie en het onderhouden van alle systemen van de hierboven genoemde merken. Neem daarom nu contact op via de contactgegevens die je op onze website vindt. Dit kun je doen als je een afspraak wilt maken om eens te komen babbelen over de mogelijkheden, maar ook als je vragen hebt over onze automatisering glastuinbouw. Spreken we je snel?

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf.