logo-infa-techniek

Watertechnieken

PRODUCTEN - Watertechnieken

Watertechnieken zijn uitstekende manieren om ervoor te zorgen dat jouw oogst, groeiomstandigheden en óók je winst precies zijn zoals je voor ogen had. InFa Techniek helpt je graag met het installeren van hoogwaardige, innovatieve watertechnieken die je in elk aspect van je bedrijfsvoering ten goede komen. Lees je hieronder verder over wat onze watertechnieken inhouden, hoe ze je helpen en wat wij voor je kunnen betekenen?

Watertechnieken

Neem meteen contact met ons op

Schoon water op elk gebied

Als het gaat om watertechnieken en het bewateren van je gewassen, is het heel belangrijk dat dit schoon en goed water is. Je wilt de beste oogst realiseren, dus je wilt ook het beste vóór je oogst! Heel veel telers beseffen dit nog niet, maar hier kun jij het verschil maken. De watertechnieken van InFa Techniek zorgen bijvoorbeeld voor een optimale filtratie en ontsmetting van het water.

Filtratie is een cruciale stap in het zorgen voor schoon en gezond irrigatiewater. Onze geavanceerde filtratiesystemen verwijderen onzuiverheden en deeltjes uit het water, waardoor gewassen worden beschermd tegen verstoppingen en schade aan irrigatiesystemen. Door waterfiltratie te integreren, kun je de levensduur van jouw installaties verlengen en de kwaliteit van je gewassen verbeteren.

Daarnaast is het voorkomen van ziekten en plagen van cruciaal belang in de tuinbouw en glasteelt. Onze ontsmettingstechnologieën, zoals bijvoorbeeld UV-desinfectie, helpen je om bacteriën, schimmels en virussen effectief te bestrijden. Hierdoor kunnen jouw gewassen floreren in een gezonde en ziektevrije omgeving, wat resulteert in hogere opbrengsten en kwalitatief betere producten.

Ontijzering en osmose door de watertechnieken van InFa Techniek

Misschien heb je weleens gehoord van deze begrippen, misschien ook niet. Hoe dan ook, ze zorgen voor een enorme verbetering van het water en dus ook van je gewassen. Bovendien gaan, ook hierdoor, je irrigatiesystemen en alles wat in contact komt met het water, langer mee. Kosten besparen én je oogst verhogen; je doet het in één klap.

Zo kan ijzer in irrigatiewater leiden tot problemen zoals verstoppingen en verminderde opname van voedingsstoffen door planten. Onze ontijzeringsoplossingen zijn ontworpen om ijzer en andere schadelijke elementen te verwijderen, waardoor het water wordt geoptimaliseerd voor gebruik in de tuinbouw.

Daarnaast is de omgekeerde osmose een geavanceerde technologie die water zuivert op moleculair niveau. Hierbij worden onzuiverheden, zouten en verontreinigingen uit het water verwijderd, waardoor je kunt rekenen op een ongeëvenaarde waterzuiverheid.

Watertechnieken

Contactgegevens

+31 416 372 859

info@infatechniek.nl

Kleiweg 26 5145 NB Waalwijk

InFa Techniek bereiken

Ben jij benieuwd wat InFa Techniek voor je kan betekenen of wil je nog het een en ander te weten komen over onze watertechnieken? We vertellen je er graag van alles over. Neem daarom nu contact op om een afspraak te maken of je vragen aan onze experts te stellen. Je kunt ons bereiken door gebruik te maken van de contactgegevens die je op onze contactpagina en elders op onze site vindt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf.