logo-infa-techniek

InFa Techniek

Bij InFa Techniek zijn we de marktleiders op het gebied van watertechnische installaties en diverse andere fabricages als het gaat om het vergemakkelijken van bedrijfsvoering binnen de (glas)tuinbouw. Wij zijn inmiddels uitgegroeid als een toonaangevende partner voor vele agrariërs die actief zijn met het efficiënt maken van hun ondernemingen. Dit doen wij bijvoorbeeld met PLC besturingen, automatiseringssystemen, waterbeheersystemen en nog veel meer. Lees je hieronder mee wat we bij InFa Techniek zoal doen?

InFa Techniek

Neem meteen contact met ons op

Wat we bij InFa Techniek doen?

De specialiteit van InFa Techniek ligt in unitbouw en waterbehandelingsapparatuur voor de tuinbouw en glastechniek. Of je nu een kleine kas of een uitgestrekt tuinbouwcomplex beheert, wij hebben de oplossingen die jouw watertechnische processen optimaliseren. Wij begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Daarin staan uiteraard een aantal belangrijke waarden centraal.

Zo omarmen wij de nieuwste technologieën en trends in watertechniek; innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze systemen zijn ontworpen met de toekomst in gedachten, zodat jouw bedrijf altijd voorop blijft lopen. En uiteraard wordt kwaliteit daarin niet vergeten. Onze producten en de producten waar wij mee werken, zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in duurzame en betrouwbare installaties.

En bovendien is geen enkel project hetzelfde! Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke eisen voldoen. We denken met je mee en zorgen ervoor dat onze systemen naadloos aansluiten op jouw behoeften. Ons team van experts staat dus altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij installatie, onderhoud en eventuele vragen die je hebt.

De systemen van InFa Techniek

Bij InFa Techniek bieden we een breed scala aan systemen aan die je kunnen ondersteunen bij het efficiënter maken van je bedrijf. Dit betekent dat je voor blijft lopen op je concurrenten, een betere oogst zal krijgen, meer rendement zal behalen en nog van vele andere voordelen zal profiteren. Dit kun je bijvoorbeeld doen met onze systemen voor vloeibare meststoffen. Deze zullen je in staat stellen veilig te werken met vloeibare meststoffen en de hoeveelheden en samenstelling hierin nauwkeurig kunnen aanpassen.

Ook gelden de hierboven genoemde voordelen bijvoorbeeld voor de beluchters die de juiste hoeveelheid zuurstof in de wortelkern van je gewassen kunnen regelen. Daarnaast hebben wij diverse andere waterbehandelingsapparatuur, PLC besturingen, benevelaars en doen wij aan panelenbouw. Dit is slechts een greep uit de systemen van InFa Techniek, dus vraag vooral verder of kijk op onze website naar alle mogelijkheden!

InFa Techniek

Contactgegevens

+31 416 372 859

info@infatechniek.nl

Kleiweg 26 5145 NB Waalwijk

Contact met InFa Techniek

Kunnen wij van InFa Techniek je helpen? Dat doen we maar al te graag! Neem daarom contact op via de gegevens die je op onze site vindt. We beantwoorden graag al je vragen, maar je kunt ook een afspraak met ons maken. We vertellen je hoe dan ook uitgebreid over alle mogelijkheden, van welke voordelen jij zou profiteren en de compatibiliteit met jouw agrarische onderneming. Bel of mail jij InFa Techniek snel?

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf.