logo-infa-techniek

PLC besturingen

PRODUCTEN - PLC besturingen

InFa Techniek maakt al vele jaren watertechnische installatie van allerlei maten, soorten en vormen voor de (glas)tuinbouw. Dit doen wij voor een divers klantenbestand en altijd persoons- en bedrijfsgericht. Dit stelt ons in staat dé watertechnische installatie of fabricage te maken die aansluit bij jou en je behoeften. Zo doen we dat ook voor PLC besturingen. PLC besturingen staan voor programmable logic controller besturingen. Dit betekent dat je met deze PLC besturingen bijvoorbeeld veel kunt regelen, van waterbeheer, silobeheer en schermdoek beveiliging tot aan niveaumetingen.

PLC Besturingen

Neem meteen contact met ons op

Automatisering op maat met PLC besturingen

In de moderne wereld van watertechnische installaties is efficiëntie van cruciaal belang. Onze PLC besturingen zijn ontworpen om je te helpen bij het automatiseren van complexe processen, waardoor je tijd en middelen bespaart. Of het nu gaat om het regelen van de waterhoeveelheid aan je gewassen, het beveiligen van je schermdoeken tegen onverwachte weersomstandigheden, het optimaliseren van silobeheer of het nauwkeurig meten van waterstanden; onze systemen staan garant voor topprestaties.

Vooral wat betreft waterbeheer spelen onze PLC besturingen een grote rol. Automatisering op maat is zeer belangrijk op dit gebied, omdat ieder gewas zijn eigen specifieke behoeften heeft als het op water aankomt. Met onze PLC besturingen kun je het waterbeheer volledig afstemmen op de eisen van je gewassen. Je kunt gemakkelijk de juiste hoeveelheid water toedienen, rekening houdend met factoren zoals bodemtype, weersomstandigheden en groeistadium. Dit resulteert niet alleen in gezondere planten, maar ook in aanzienlijke waterbesparingen.

Niveaumetingen en silobeheer

Naast de automatisering op maat van onze PLC besturingen, zijn niveaumetingen en silobeheer ook belangrijke aspecten van onze PLC besturingen. Het is namelijk best essentieel om bijvoorbeeld te weten hoeveel water er in je tanks en reservoirs zit. Onze PLC besturingen voor niveaumetingen bieden real-time gegevens, zodat je altijd op de hoogte bent van de waterstanden. Dit helpt je om verspilling te voorkomen, je watervoorraad efficiënt te beheren en inkopen tijdig te doen om zo de continuïteit van je bedrijfsvoering te waarborgen.

Daarnaast is, in de moderne landbouwsector, efficiënt silobeheer van vitaal belang. Onze PLC besturingen bieden je de mogelijkheid om je silo’s op een intelligente manier te beheren. Je kunt eenvoudig de voorraadniveaus bijhouden, de vullingsgraad optimaliseren en automatische bestellingen plaatsen wanneer dat nodig is, wat resulteert in een soepel en gestroomlijnd bedrijfsproces.

PLC Besturingen

Contactgegevens

+31 416 372 859

info@infatechniek.nl

Kleiweg 26 5145 NB Waalwijk

Veiligheid door PLC besturingen

Als laatste zijn PLC besturingen belangrijk voor een stukje veiligheid in je bedrijfsvoering. Dat komt voornamelijk door het automatiseren van je schermdoekensysteem. Dit kan gedaan worden wanneer weersomstandigheden spontaan drastisch verslechteren. De PLC besturingen merken dit op en zullen de schermdoeken daarom automatisch intrekken. Als dat niet wordt gedaan, kan het zijn dat schermdoeken beschadigen of andere objecten beschadigen.

Contact met InFa Techniek

Ben je benieuwd wat we bij InFa Techniek voor je kunnen betekenen met onze PLC besturingen? Wij vertellen je er graag meer over. Je kunt ons bijvoorbeeld bereiken door contact op te nemen via de gegevens die je op onze site vindt. Als je nog vragen hebt, ben je vrij om deze aan ons te stellen. Dit geldt uiteraard hetzelfde voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf.