logo-infa-techniek

PRODUCTEN - Vloeibare meststoffen

Autofill-kunstmestbakvuller-INFA-TECHNIEK-1

Vloeibare meststoffen zijn een alternatief voor vaste meststoffen.

Vloeibare meststoffen bevatten  minder ballaststoffen en zijn in vergelijking met vaste meststoffen zuiverde. Het voordeel van vloeibare meststoffen is dat het vullen van de A/B mestbakken gemakkelijker te automatiseren is.

Daarnaast is het voordeel voor de kweker dat er minder fouten worden gemaakt en dat er een flinke arbeidsbesparing mogelijk is.

Voor het automatisch afvullen van een of meerdere A/B mestbakken en een of meerdere zuur / loog bakken heeft InFa Techniek de AutoFill kunstmestbakvuller ontwikkeld.

AutoFill Kunstmestbakvuller

De AutoFill kunstmestbakvuller zorgt ervoor dat uw A/B mestbakken en eventueel ook uw zuur of loog bak automatisch worden afgevuld met het juiste recept op het moment dat er voldoende ruimte in de A/B mestbakken resp.

Vloeibare kunstmest opslag

De vloeibare kunstmest opslag installatie wordt geheel op maat gemaakt volgens de geldende richtlijnen. De kunststof lekbakken onder de vloeibare mest opslagtanks worden ter plaatse gelast, waardoor er geen bijzonder transport nodig is voor de aanvoer van de beide lekbakken.

AutoFill Kunstmestbakvuller

Vloeibare meststoffen

De AutoFill kunstmestbakvuller zorgt ervoor dat uw A/B mestbakken en eventueel ook uw zuur of loog bak automatisch worden afgevuld met het juiste recept op het moment dat er voldoende ruimte in de A/B mestbakken resp. zuur of loog bak ontstaat.

Kenmerken van de  AutoFill Kunstmestbakvuller:

De besturing en de bediening vindt plaats via een snelle PLC met touch screen. Op het touch screen wordt het vulproces continue visueel weergegeven. Door de visualisering is het mogelijk het gehele vulproces op het touch screen te volgen. Tevens wordt via het touch screen de recepten ingevoerd.

Het werkingsprincipe van de AutoFill Kunstmestbakvuller is in de loop van jaren door ontwikkeld, wat tot uiting komt in een bedrijfszekere installatie met zeer weinig onderhoud. Talrijke kwekers maken  al gebruik van een AutoFill Kunstmestbakvuller en hebben de AutoFill Kunstmestbakvuller weten te waarderen als een zeer betrouwbare hulpmiddel voor het automatisch afvullen van de A/B mestbakken en eventueel de zuur / loog bak. Een krachtige industriële PLC zorgt voor de bewaking en de registratie vna het vulproces. De AutoFill Kunstmestbakvuller is beveiligd op alle denkbare problemen.

Vloeibare meststof
Autofill-kunstmestbakvuller-INFA-TECHNIEK-1

Neem contact met ons op voor meer informatie over de AutoFill Kunstmestbakvuller.

Vloeibare kunstmest opslag

Vloeibare meststoffen

De vloeibare kunstmest opslag installatie wordt geheel op maat gemaakt volgens de geldende richtlijnen.

Kenmerken van de vloeibare kunstmest opslag:

De kunststof lekbakken onder de vloeibare mest opslagtanks worden ter plaatse gelast, waardoor er geen bijzonder transport nodig is voor de aanvoer van de beide lekbakken.

De opslagtanks voor de vloeibare meststoffen kunnen worden uitgevoerd in transparante of zwarte tanks. Er is keuze uit standaard tanks of op maat gemaakte tanks. In plaats van een lekbak onder de vloeibare mest opslagtanks kunt U ook kiezen voor dubbelwandige tanks.

 

Vloeibare meststoffen
Laser-machine-in-action-INFA-TECHNIEK Vloeibare meststoffen

Neem contact met ons op voor meer informatie over de Vloeibare kunstmest opslag.

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf.