logo-infa-techniek

Water beluchting

PRODUCTEN - Water beluchting

Bij InFa Techniek maken we watertechnische installaties voor tuinbouw en glastechniek. Dit doen wij allemaal op maat zodat je profiteert van installaties die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften. We begrijpen wat er komt kijken bij gezonde, weerbare gewassen en wat ervoor nodig is om dat te realiseren. Zo weten we bijvoorbeeld heel goed wat het belang is van het inbrengen van zuurstof in de wortelzone van de gewassen die je verbouwt. Lees je mee over de beluchters die we maken voor je?

Water beluchting

Neem meteen contact met ons op

Waarom is water beluchting belangrijk?

Je wilt natuurlijk weten waarom de water beluchting van InFa Techniek zo’n belangrijk onderdeel is van watertechnische installaties, dat begrijpen we wel. Dit is bijvoorbeeld belangrijk om de wortelzone van je gewassen een optimale hoeveelheid zuurstof te geven. Sterke wortels, gezonde gewassen; het is een logisch gevolg van het gebruik van onze beluchters. Bovendien stelt het je in staat weerbaardere gewassen te telen. Minder ziekten en plagen; meer voedingsstoffen voor je gewassen en meer weerbaarheid tegen de dingen die je het minst graag ziet bij je oogst.

Daarnaast helpt de water beluchting van InFa Techniek je bij het voorkomen van schadelijke stoffen. Dit gaat dan wederom met name om schadelijke stoffen in de wortelzone; nitriet en nitraat wil je hier absoluut bij vandaan houden. Hetzelfde geldt voor het minderen van de groei van anaerobe bacteriën. Deze kunnen schade aan je oogst toebrengen en ook deze wil je om die reden weghouden van de gewassen die je verbouwt.

Beluchters
Beluchters

Hoe InFa Techniek te werk gaat

Bij InFa Techniek werken we met een toegewijd team van specialisten op het gebied van tuinbouw, glastechniek en watertechnische installatie en fabricage. Dit betekent dat we elke dag hard werken om je gewassen goed te houden en het rendement van je oogst te maximaliseren. Dat doet onze water beluchting ook, maar dan nét wat anders dan wij dat doen. Zo zorgen ze ervoor dat je in staat bent om de zuurstofniveaus in de wortelzone nauwkeurig te regelen. Dit betekent dat je de ideale omgeving voor je gewassen gemakkelijk kunt creëren met enkele klikken op de knop. Dit verbetert de efficiëntie van je onderneming drastisch.

Geen moeilijk gedoe; gemakkelijk te werk gaan en minimale inspanning als het gaat om het onderhouden van de systemen. Bovendien leveren we altijd maatwerk en dus ook als het gaat om beluchters. Onze beluchters stellen we voor je samen op een aangepaste manier. We nemen je wensen en teeltbehoeften mee als het gaat om de samenstelling van deze watertechnische installaties; dit resulteert in een specifieke beluchter voor jou en je bedrijf!

Beluchters

Contactgegevens

+31 416 372 859

info@infatechniek.nl

Kleiweg 26 5145 NB Waalwijk

InFa Techniek inschakelen

Wil je ook op maat gemaakte water beluchting? Schakel dan InFa Techniek in. We gaan graag met je om tafel om je te helpen met het efficiënt maken van je onderneming, het verhogen van het rendement van je oogst en nog veel meer. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor het bespreken van je wensen omtrent de beluchter door gebruik te maken van de contactgegevens op onze site. Hetzelfde geldt uiteraard als je vragen voor ons hebt; je bent van harte welkom om eens te komen kletsen over de mogelijkheden en jouw wensen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijf.